13 Kasım 2015 Cuma

Oh My Venus shin min ah and so ji sub

Oh My Venus Konusu ve Oyuncuları

Bu dizi haberi beni heyecanlandırdı diye bir giriş yapamıyorum çünkü son zamanlarda böyle büyük isimlerin bir araya geldiği tüm yapımlar bizi hayal kırıklığına uğrattı.

Büyük isimler derken So Ji Sub ve Shin Min Ah'dan bahsediyorum. İkili yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor.
So ji Sub'ın son dizisi Master's Sun'un üzerinden 2 yıl, Shin Min Ah'ın son dizisi Arang'ın üzerinden ise 3 yıl geçti. 

Yeni dizilerinin ismi: Oh My Venüs



oh my venüs afiş

İkili daha önce bir kaç markanın reklam yüzü olup hayranları tarafından çok yakıştırılmıştı. Zaten böyle bir dizi haberi beklenmekteydi.

Oh My VenüsKonusu: Çocukluk arkadaşları olan çiftimiz uzun bir aradan sonra tekrar karşılaşırlar. Ve ikisi diyet yapmak üzerine birbirine meydan okur. (The time we were not in love dizisini hatırlatıyor.) Onların sağlık üzerine çıktıkları yolculuk ve aşk hikayesi üzerine bir dizi olacak.

Kim Young-Ho (So Ji Sub) bir Hollywood yıldızı eğitmenidir. Varlıklı bir aileden gelmiş olmasına rağmen çocukluk günlerinde çok ciddi bir travma geçirmiştir. Ama artık sabır ve inatla kendini toparlamıştır.


Kang Joo-Eun (Shin Min-A) 33 yaşında bir avukattır. Ailesine destek olabilmek için mücadele vermektedir. Ama artık kilolu ve cazibesini yitirmiş bir kadındır.




Türü romantik komedi. Bu çocukluktan tanışıp aşık olan çiftlerin hikayesi de bu senenin moda klişelerinden biri. Alıntıdır...

Bölüm sayısı: 16
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2015 pazartesi-salı 
Final yapmadan takip edeceğim ilk dizi olacak...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder