10 Şubat 2016 Çarşamba

One More Happy Ending

[Resim: L1b3NJ.jpg]
Adı: One More Happy Ending
Yönetmen: Kwon Sung-Chan
Senarist: Heo Sung Hye
Yayın Tarihi: 2016
Kanal: MBC
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Günü ve Saati: Çarşamba & Perşembe 21:55
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

çeviri: YağmurDamlası



          OYUNCULAR



 ~ Jang Na-Ra dizide, yeniden evlenmek isteyenlere danışmalık hizmeti veren bir iş sektöründe temsilci olarak görev alan Han Mi-Mo karakterini canlandırmaktadır. O, ikinci kez evlenmeyi umut eden müşterilerine dürüst bir şekilde tavsiyeler vermektedir. Onun karakteri, güzel bir görünüme sahiptir ve gençken "Angels'' adlı bir idol grubunun üyesiydi. O, eşinden boşanmıştır.

 

~ Kwon Yool dizide, bir doktor olan Goo Hae-Joon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Song Soo-Hyuk'un (Jung Kyoung-Ho) arkadaşıdır ve bekârdır.


 ~ Yoo In-Na dizide, bir ilkokulda öğretmenlik yapan Go Dong-Mi karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, bekârdır ve kendisini yalnız hissetmektedir. O, gençken "Angels''adlı bir idol grubunun üyesiydi.


 ~ You Da-In dizide, Han Mi-Mo (Jang Na-Ra) ile aynı şirkette yeniden evlenmek isteyenlere danışmalık yapan Baek Da-Jung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zengin bir adam evlenmiştir. Ancak o da eşinden boşanmıştır. O, gençken "Angels''adlı bir idol grubunun üyesiydi.[/LEFT]


~ Seo In-Young dizide, internet üzerinden alışveriş yapılan bir mağaza için temsilcilik yapan Hong Ae-Ran karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, gençken "Angels'' adlı bir idol grubunun üyesiydi.

KONUSU


Boşanmış Han Mi Mo ve arkadaşlarının mutluluğu yaşama çabaları anlatılıyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...